Autobedrijf Schagen

Op zoek naar een goed adres voor betrouwbaar onderhoud van alle automerken? AD Autobedrijf Schagen staat voor u klaar! Lees verder:

Lees verder

Autobedrijf Schagen

AD Autobedrijf Schagen is het meest betrouwbare autobedrijf voor Schagen en omstreken; een merkonafhankelijk autobedrijf waar u terecht kunt voor degelijke reparaties, kundig uitgevoerd onderhoud en een prachtig aanbod van occasions in meerdere prijsklassen.

Onderhoud, APK en reparatie

Regelmatig onderhoud is van groot belang voor iedere auto. Woont u in de buurt van Schagen? U kunt bij AD Autobedrijf Schagen terecht voor betrouwbaar onderhoud uitgevoerd door kundige monteurs. Vanzelfsprekend zijn we ook een vertrouwd adres voor de jaarlijkse APK keuring. Tijdens de keuring wordt uw auto uitvoerig gecontroleerd op veiligheid en milieu-eisen. Op die manier weet u precies wat de staat van uw auto is. Het echter niet hetzelfde als regelmatig onderhoud. Om te zorgen dat uw auto goed blijft werken, is het van belang om het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud op tijd uit te laten voeren. Dit kan gaan om het vervangen van de olie en het oliefilter, of – nog belangrijker - het laten monteren van een nieuwe distributieriem wanneer deze aan vervanging toe is. Wanneer u dit onderhoud op tijd uit laat voeren, zal uw auto veel langer meegaan. AD Autobedrijf Schagen voert deze werkzaamheden volgens fabrieksvoorschrift uit.

Autobedrijf Schagen: volgens het boekje

We beschikken over monteurs met de nodige ervaring. Ons team is op de hoogte van de laatste technieken als het gaat om onderhoud en reparatie. Bovendien maken we gebruik van A-merk onderdelen en gereedschap zodat uw auto de allerbeste zorg krijgt.

Twee jaar garantie

Daarnaast krijgt u bij AD Autobedrijf Schagen niet drie maanden, maar twee jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties! Dit is uniek voor garagebedrijven. Normaal gesproken heeft u bij andere autobedrijven slechts 3 maanden garantie op het de onderdelen en het uitgevoerde werk. Wij vullen deze garantie aan tot twee volle jaren. Geen vervelende verrassingen dus, wij hebben vertrouwen in onze dienstverlening. Dankzij het grote internationale netwerk van AD Autobedrijven is de garantie ook geldig in een groot deel van Europa (waar AD Autobedrijf actief is).

Waarom Autobedrijf Marco Groen?

  • Regulier onderhoud: vervangen van olie, oliefilter, remblokken, remschijven, bougies, luchtfilter, interieurfilter, accu, lampen, ruitenwissers, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof, etc.
  • APK: de jaarlijkse keuring is er om te controleren of uw auto veilig is en aan de milieu-eisen voldoet. Is uw auto weer aan de beurt voor een keuring? Neem direct contact met ons op.
  • Diagnose: heeft uw auto een gekke storing? We hebben moderne diagnoseapparatuur om de oorzaak te achterhalen.
  • Aircoservice: ook uw airconditioning heeft onderhoud nodig om goed te kunnen functioneren. Met de aircocheck weet u direct wat er gedaan moet worden.
  • Schade en reparatie: ongelukje gehad? Onze schadeherstel team helpt u snel weer op weg.
  • Banden: ruime keuze aan banden (winter en zomer) inclusief velgen. Niet zeker wat u nodig heeft? Onze specialisten staan u graag te woord.
  • Mobiliteit service: als u onverhoopt toch met pech komt te staan, is er de mobiliteit service van AD Autobedrijf. Voor slechts € 35,- euro per jaar heeft u al Nederlandse dekking (ook in uw woonplaats). Vanzelfsprekend is dit uit te breiden naar een internationale dekking.

Wilt u meer weten over AD Autobedrijf Marco Groen?

Bent u op zoek naar een goed autobedrijf in de omgeving van Schagen? Neem direct contact op met de specialisten van AD Autobedrijf Marco Groen. We staan u graag te woord. U kunt uiteraard ook langskomen voor een kopje koffie en een kennismaking.

Marco Groen

C. de Vriesweg 6A
1746 CL Dirkshorn
0224-551211
0224-551411
info@marcogroen.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats